"Eilen, tiistaina, kävin sitten vielä toiseenkin kertaan kirjastossa, nimittäin nuottikirjoja hakemassa. Soittelen nimittäin koskettimia, ja itselläni ei ole kovin laaja nuottivarasto. Muutama hyvä laulukirja tuli lainattua, esim. Viidestoita yö, Vanha holvikirkko, Nainen tummissa ja Marilyn löytyvät kyseisiltä 3 kirjalta.

 Tänään menimme äitini, isäpuoleni, pikkusisko- ja pikkuvelipuoleni ja pikkuveljeni kanssa piipahtamaan Visulahteen. Dinosauriaan sitten mentiin, muitten toivomuksesta. Ja, pakko myöntää, olihan siellä sitten ihan kivaakin.. ;)) Tykkijutska, sellanen missä pitää yrittää ampua muita, oli kaikkein paras. Siellä tuli vähän silmää iskettyy muutaman jätkän kanssa, aika pitkäänkin. (Asiaan on kyllä todennäköisesti vaikuttanut se, että minulla oli vain uimapuku päälläni.. ;D ) Lisäksi meitä (minua ja siskopuoltani) pommitti muutama mieskin, ja välillä tuli siltäkin suunnalta silmäniskuja.

 Sisko- ja velipuoleni tulivat meille sitten taas abauttiarallaa viikoksi. Se riittää tekemään minut hulluksi. He ovat hirveitä kauhukakaroita. Asia on näin.

 Elämä on kyllä aina hiukan epäreilua. Kaikki sen varmaankin tietävät. Luultavasti. Eräät saavat kaiken, ja muut eivät yhtään mitään, ja se johtuu Suomen lahjottavuudesta. Opettajat lahjotaan tai kiristetään antamaan omalle lapselle lisää huomiota, vapauksia ja oikeuksia. Omia kokemuksia on, ja sanotaan nyt näin; polkupyörä kannattaa lahjoittaa, se takaa käytökseksi täyden kympin. Ja asiaan ei kyllä mitenkään vaikuta se, että oppilas on kiusaaja. "Eihän meidän Lotta ketään kiusaa!" on yleinen harha. Juuri nämä "Lotat" ovat niitä raaimpia ja hirveimpiä.

 Kiitän onneani, että on olemassa myös opettajia joita ei voi lahjoa tai kiristää. Olen saanut kohdata nyt elämässäni tasan yhden sellaisen opettajan <3, joka on muutenkin mitä ihanin persoona. (Markku <3)

 Mutta, on kohdalleni osunut myös niitä "kiusaajaopettajia". "Eihän opettaja voi oppilastaan kiusata, hänen pitää olla tasapuolinen" vakuuttajia kyllä riittää. Liikunnanopettajani oli sieltä pahimmasta päästä. En ole mitenkään monipuolinen liikkuja (todella surkea), ja kun en ole onnistunut vieläkään nousemaan käsilläseisontaan, "Se on ihan hirveää!". Muunmuassa kerran liikuntatunnilla harjoiteltiin käsilläseisontaa, ja en osannut, pelkäsin sitä. Niin opettaja otti minua jaloista kiinni ja nosti ylösalas seinälle, ja juuri ennen sitä kun sanoin pelkääväni. Rupesin melkein itkemään, ja se opettaja ei sitten puhunutkaan minulle seuraavaan kahteen tuntiin, mitkä olivat liikuntaa. Eipä hän nyt enää puutenkaan puhunut minulle, karjui jos otti mitenkään huomioon. (Ansku </3)

 Pohdin, että millainenkohan opettaja minusta tulee, kun toivoisin opettajaa ammatikseni. Saapa nähdä.."

*Jonna*